Den här bloggen uppdateras inte längre.
(22:18 05/03)
Gå istället till heylisa.net eller om du bara vill läsa mina inlägg: heylisa.net/author/bob. Dock uppdaterar jag fortfarande filmrecensionerna. Peace out!

Stress?
(18:48 07/02)


Det här är dåliga nyheter för sådana som mig, som alltid är ute i sista sekund. Nåväl. Jag lyssnar nu mycket på Ben Gibbard och Feists version av Vashti Bunyans Train Song som finns på en samlingsskiva som en av killarna i The National ansvarat för, Dark Was The Night. Den är fylld med massa covers med en imponerande lineup, men med varierande resultat, några som heter My Brightest Diamond begår samma misstag som Muse en gång gjorde, att försöka sig på Nina Simones Feeling Good. Muse kom undan då de ändrade den rejält, då var det väl ok, det här är rent helgerån. Allra bäst tycker jag om The Books och José Gonzalez version av Nick Drakes Cello Song. Lite kul att José är med, då han i början av sin karriär, sa att han aldrig hört Nick Drakes musik, som han givetvis jämfördes med. Här finner du skivan.

Jag och David har börjat pilla med att göra om Heylisa till en wordpress-blogg, mycket meck där, David blev inspirerad på en bussresa och kommer göra designen. Jag sitter istället och ändrar på mina filmrecensioner som ingen läser. Nu har jag lagt till så att det är en direktlänk till Karagarga för film som är lite svårare att få tag på (om man inte har konto där alltså). Har ni inte konto är det bara att säga till så kirrar Bob biffen.

Vidare vill jag ännu en gång fråga om det är nån som behöver en sida, jag behöver jobb, damn it!

Det händer mycket roligt, då hinner man inte blogga!
(23:17 25/01)

Det är festival. Kolla långt ner på den här sidan för vad jag kanske ska se i veckan.

Jag har bestämt mig att stanna hos Chrille i NYC ett par månader, så april och maj bor jag i Brooklyn. För att finansiera det hela ska jag göra lite hemsidor. Känner du någon som behöver nån sida, maila mig.

Rumraket meddelar både bra och mindre bra nyheter:
Taxi Taxi!'s album has been postponed to a late summer release as the recent influenza epidemic in Stockholm caused some serious recording delays. We expect to release a single from the new Taxi Taxi! album in April or May.


Annars kan jag tipsa om följande album som hittat ut på nätet och som gör 2009 till jävligt mer intressant som albumår än 2008 var:


Animal Collective - Merriweather Post Pavillion


M. Ward - Hold Time


Fever Ray - S/T


Mirah - (A)Spera


A Camp - Polonia

Alla skivor finns på what.cd.

ldre »
(662 inlgg p 221 sidor)